top of page

LPG massasje

Hvem vil kunne ha nytte av LPG massasje?

Alle som til vanlig synes vanlig manuell massasje er behagelig. I tillegg de som har kroniske muskelsmerter i hele eller deler av kroppen.

iStock-1175433234.jpg
Denne behandlingen er behagelig og avslappende, og kan gi lindring av muskelsmerter. Endermologi ®/ Sport gir flotte resultater sammen med trening. Du vil få hjelp til raskere å kunne få en bedre trent og fastere kropp. Endermologi ®/ Sport brukes i flere typer idretter verden over. For eksempel; Olympiske Leker, World Cup ski, sykling (Tour de France, Tour de Suisse), Golf, Fotball (Zinedine Zidane), Rally, F1, Tennis, Karate, Klatring  m.m…

 

Hvordan utføres behandlingen?
Når man får behandling med LPG-maskin, har man som regel på seg en heldekkende drakt i tynt stoff. Dette for å gjøre behandlingen best mulig. Da kan man behandle hele kroppen. Man ligger på en benk med teppe over seg på de områdene som ikke behandles.


 

Hva er Endermologi?

Endermologie er en patentert massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Behandlingen er svært behagelig

Typiske plager der LPG massasje kan benyttes:
Muskelsmerter
Smerter i hodet forårsaket av spenninger
Vonde ledd
For å få økt blodtilførsel til muskulatur
Lymfesirkulasjon
Etter fødsler for oppstramming
Detox


I tillegg egner denne metoden seg innen idrett.

Endermologi ®/ Sport er en dyptgående idrettsmassasje som er behagelig for musklene og mykgjør det omkringliggende vevet. Det er en rask, enkel og gir oppvarming av kroppen. I tillegg er massasjen svært god for hurtig restitusjon. LPG maskinen egner seg til lindring av idrettskader. I tillegg kan den øke dreneringen av forbrennings- og avfallstoffer. Derved kan blodsirkulasjonen bedres, og den kan det redusere omfanget av  f.eks kramper, muskelstrekk og ligamentskader. Behandlingen gjør det lettere å hente seg inn etter en hard treningsøkt. Den øker fleksibilitet, styrke og kroppsholdning.Det er stor etterspørsel etter behandlinger som kan øke prestasjoner og forebygge skader.


 

bottom of page