top of page

Coaching

Hvem har nytte av Coaching?

Coaching kan være til hjelp og veiledning  for alle som ønsker å finne ny motivasjon, livsglede, løsninger og energi i hverdagen.

iStock-1174472274.jpg

Etter over 20 år i Forsvaret, mangeårig ledererfaring samt god utdannelse i ledelse og forskjellige verktøy for coaching, føler jeg at jeg kan bidra til både å løse opp gamle tankemønstre, motivere for endring i hverdagen og kanskje gi deg en ny giv til endring av livskvalitet.

Jeg har i tillegg jobbet som behandler siden 2004. Med coaching jobbes det ofte med mestringsfølelse, dårlig selvbilde, stress, folk som har møtt veggen, røykeslutt, vonde tanker mm.

Hvordan finne løsninger i stedet for å motsette seg «vikeligheten» - det som allerede har skjedd. Hvordan skape ditt liv så godt som du kan klare? Hva med drømmer og mål for fremtiden?

Her er det mange metoder å bruke. Det viktigste er å avklare den enkeltes behov!

Hva ønsker du? Hva er du villig til å legge inn selv?

I dag bruker flere og flere coaching. Jeg bruker det sammen med andre metoder som TFT og smertebehandling.

 

Hva har du behov for å få hjelp til?

  • Stressmestring?

  • Mentaltrening?

  • Hverdag?

  • Jobb?

  • Samliv?

  • Helse?

Den kan også bidra til å navigere bort fra dårlige vaner og uhensiktsmessige tanker; Skape positive og varige endringer i hverdagen. Tørre å stå for det du mener og kunne tørre å gå utenfor komfortsonen din. Hva er det som gjør at vi blir skuffet, sint, irritert, nedfor etc. Enkle metoder for å unngå de største «tankefellene». 

bottom of page