top of page

Helseplaster

Hvem kan bruke Lifewave helseplaster?

Stort sett alle som har smerter, søvnvansker, stress mm. Enkelt å bruke.

iStock-1189949490.jpg
Det finnes flere forskjellige produkter (plaster). Disse kan også brukes på dyr.

 

Energy Enhancer
kan brukes av alle også av toppidrettsfolk innen flere idrettsgrener, bl.a under OL i Kina i 2008. Plastrene (patchene) kan gi økt energi, styrke, fokus og fleksibilitet (bl.a supert for golfere). Benyttes av akupunktører for regulering av energiflyten i kroppen, i stedet for eller i tillegg til nåler.

IceWave
Kan lindre smerter og betennelsestilstander. Studier viser at temperaturen i et betennelseområde normalt senkes i løpet av få minutter.

Aeon
Universalplaster som styrker virkningen av de andre plastrene, samt kan være bra i forbindelse med stress og betennelstilstander.

 

Glutation og Carnosin

Viktige i forbindelse med kroppens egen cellefornyelse, som igjen styrker immunforsvaret. Glutation er en av de viktigste antioksidantene som reduserer oksidering i kroppen og bremser aldringsprosessen på cellenivå. Carnosin er med på å styrke cellene, samt nyttig til restitusjon etter trening!
 

Silent Night
Kan bedre søvnkvaliteten, og kan også redusere omfanget av snorking.

SP6
Kan hjelpe med appetittkontroll/ vektreduksjon, og har vist seg gunstig ved stabilisering av blodsukkeret.

 

Nytt plaster

X-39.Det første produkt noen sinne, som er designet for å aktivere kroppens egne stamceller. Hvordan oppnår X39 dette? I denne spesifikke og patentete form for fototerapi styrkes X39 peptiden GHK-Cu. Dette er en naturligt forekommende peptid i kroppen din som brytes ned betydelig med alderen. Faktisk er dine GHK-Cu-nivåer falt med mere enn 60% etter 60-års alderen. X39 styrker og revitaliserer denne peptiden, og derved aktiveres stamcellene igjen.

 

Aculife

Spesialplaster til hester.


Produktene er registrert som medisinsk utstyr og er godkjent i hele EU/EFTA (også FDA Class 1 og TGA-registrert. WADA og ASADA har ingen innvendinger mot plastrene. De brukes av idrettsutøvere, også på toppidrettsnivå.

 

Ved ønske om mer informasjon eller kjøp, ta kontakt direkte med Helsesprederen på telefon 408 25 605 ev mail acwkrist@gmail.com for best mulig pris og mer informasjon!

Ta ALLTID kontakt med lege ved sykdom eller langvarige smerter!

bottom of page