Lifewave Helseplaster

Hvem kan bruke helseplaster?

Stort sett alle som har smerter, søvnvansker, stress mm. Enkelt å bruke.

8 forskjellige produkter (plaster):

 

Energy Enhancer
Brukes av toppidrettsfolk innen flere idrettsgrener, bl.a under OL i Kina i 2008. Plastrene (patchene) kan gi økt energi, styrke, fokus og fleksibilitet (bl.a supert for golfere). Benyttes av akupunktører for regulering av energiflyten i kroppen, i stedet for eller i tillegg til nåler.

IceWave
Kan lindre smerter og betennelsestilstander. Studier viser at temperaturen i et betennelseområde normalt senkes i løpet av få minutter.

Aeon
Universalplaster som styrker virkningen av de andre plastrene, samt kan være bra i forbindelse med stress og betennelstilstander,

Glutation og Carnosin
Viktige i forbindelse med kroppens egen cellefornyelse, som igjen styrker immunforsvaret. Glutation er en av de viktigste antioksidantene som reduserer oksidering i kroppen og bremser aldringsprosessen på cellenivå. Carnosin er med på å styrke cellene, samt nyttig til restitusjon etter trening!


Silent Night
Kan bedre søvnkvaliteten, og kan også redusere omfanget av snorking.

SP6
Kan hjelpe med appetittkontroll/ vektreduksjon, og har vist seg gunstig ved stabilisering av blodsukkeret.

 

Aculife

Spesialplaster til hester

Produktene er registrert som medisinsk utstyr og er godkjent i hele EU/EFTA (også FDA Class 1 og TGA-registrert. WADA og ASADA har ingen innvendinger mot plastrene. 
De brukes av idrettsutøvere, også på toppidrettsnivå.

 

Ved ønske om mer informasjon eller kjøp, ta kontakt direkte med Helsesprederen på telefon 408 25 605 ev mail acwkrist@gmail.com for best mulig pris og mer informasjon!

Ta ALLTID kontakt med lege ved sykdom eller langvarige smerter!

 408 25 605 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© 2023 by Grace Homecare. Proudly created with Wix.com